Anonymous hackt Noord-Korea sites op de verjaardag van oprichter

Anoniem zei op dinsdag het had vijf Noord-Koreaanse propaganda websites gehackt om de viering van de 101ste verjaardag van de oprichter van het communistische land verstoren.

De hacktivist groep zei dat het naar beneden Noord-Koreaanse nieuws en informatie website Uriminzokkiri.com in de officiële Twitter-account voor Uriminzokkiri, die Anonymous nam eerder deze maand genomen. “Meer van de Noord-Koreaanse websites zijn in onze hand Zij zullen worden gebracht down “, aldus Yonhap News dinsdag.

Volgens de nieuwssite, wordt de verjaardag van de oprichter, die viel op maandag Dag van de Zon genoemd wordt, is de belangrijkste feestdag in Noord-Korea. Huidige leider Kim Jong-Un is zijn kleinzoon. Minjok.com ontoegankelijk blijft, terwijl paekdu-hanna.com en jajusaseng.com lijkt terug naar zijn gebruikelijke toestand zijn, wanneer accesed door de website Azië op 5:30 Singapore tijd.

Daarnaast, Noord-Korea websites minjok.com, jajusasang.com en paekdu-hanna.com was ook aangetast door Anonymous spottende afbeeldingen van Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un te geven.

Begin april had Anonieme controle van de Noord-Koreaanse Twitter-feed opgedaan, en sindsdien, de links in veel van de tweets wijzen op de beelden die pret porren bij Kim Jong-un en veroordelen hem voor “bedreiging wereldvrede met ICBM’s en kernwapens “, en” het verspillen van geld, terwijl zijn volk verhongeren “, een apart verslag van deze website vermeld.

Noord-Korea’s Flickr-account was ook gehackt maar de pagina wordt nu een bericht dat zei: “Dit lid is niet meer actief op Flickr”, het deze website verslag toegevoegd.

In een aparte pastebin post op 3 april Anoniem beweerde het had de leden op de grond in Noord-Korea en beloof verder ravage op de website van het land en online aanwezigheid aanrichten als onderdeel van haar “OpNorthKorea” initiatief om het bewustzijn van de Noord-Koreaanse nucleaire beleid te verhogen en het regime van de behandeling van de mensen.

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

Veiligheid; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer, veiligheid, Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond, veiligheid, Chrome etikettering HTTP-verbindingen beginnen als niet-veilige, veiligheid, de Hyperledger Project groeit als gangbusters

Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond

Chrome etikettering HTTP-verbindingen als niet-beveiligde start

De Hyperledger Project groeit als gangbusters