AMSA boeien rescue-systeem met nieuwe kit

De Australian Maritime Safety Authority (AMSA) wordt het vernieuwen van de infrastructuur gebruikt als voor haar 24/7 zoek- en reddingsacties support systeem als de huidige hardware einde van de levensduur bereikt.

Kunt u de deal af te dichten;? (California Zeeleeuwen beeld boei op, door Mike Baird, CC2.0)

AMSA gisteren publiceerde een offerteaanvraag voor de “routine upgrade” van Oracle Sun Microsystems hardware, software, diensten en bijbehorende randapparatuur.

Volgens AMSA, heeft het zijn kritische steun applicaties te draaien voor zijn reddingsoperaties coördinatiecentrum (RCC Australië) op Solaris en Oracle voor vele jaren.

“[Solaris] biedt ook functionaliteit voor het beheer van de maritieme slachtoffers (meestal schip storingen) en gevallen van verontreiniging te ondersteunen,” zei AMSA.

“Het platform is stabiel, volwassen en goed presterende. AMSA blijft deze investering in technologie en interne vaardigheden te benutten, zodat er geen verstoring van de zoek- en reddingsoperaties.”

De aanbesteding vraagt ​​om de installatie van Oracle Solaris 10 Operating System met Oracle Enterprise Zon Installatie Standard en loopt over een periode van vijf jaar. Volgens het bestek, is AMSA op zoek naar een bedrijf gevestigd in de ACT.

Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond

Veiligheid; Pentagon bekritiseerd voor cyber-emergency response, Apple, Apple vertelt investeerders zijn $ 14 miljard Ierse belasting wetsvoorstel zal niets veranderen

Braziliaanse Paralympians profiteren van technologische innovatie

Braziliaanse overheid zou verbieden Waze

Apple vertelt beleggers zijn $ 14 miljard Ierse belasting wetsvoorstel zal niets veranderen