AMD ‘Richland’ APU gegevens gelekt

AMD is ingesteld op de huidige line-up van de A-serie Trinity processors de deur laten zien later dit jaar, en ze te vervangen door bijgewerkte versnelde processing units (APU’s), zal de hardware brengen naar de tafel van een 20 tot 40 procent prestaties voordeel.

De nieuwe APU’s, die de codenaam ‘Richland “, zijn al verzending naar OEM’s, maar AMD heeft tot dusver lippen stijf op elkaar over wat de nieuwe line-up zal bestaan ​​uit geweest. Echter, heeft de Chinese tech website Expreview informatie die naar verluidt worden de nieuwe silicium geplaatst.

Volgens de site, de nieuwe “Richland” desktop APU assortiment bestaat uit vier quad-core-onderdelen, en een paar van dual-core onderdelen.

Aan de bovenkant is de quad-core A10-6800K, die beschikt over een ingebouwde Radeon HD 8670D mobiele GPU, en heeft een TDP van 100W. Dit is een ‘K’ deel, wat betekent dat het zal komen met unlocked multipliers CPU en GPU stream extreme overklokken ontgrendelen.

: Mijn volgende notebook: 15-inch MacBook Pro met Retina-display

Volgende er de quad-core A8-6600K met Radeon HD 8570D geïntegreerde graphics. Dit deel heeft ook een TDP van 100W, heeft tevens unlocked multipliers te vergemakkelijken overklokken.

gedetailleerd zijn ook twee 65W TDP quad-core varianten, genaamd de A10-6700 en A8-6500 respectievelijk. De A10-6700 is uitgerust met een Radeon HD 8670D GPU, terwijl de A8-6500 heeft de meer bescheiden Radeon HD 8570D GPU. Beide bieden lagere kloksnelheden om het energieverbruik laag te houden en zijn de vergrendelde ‘non-K’ ontwerpen.

Ten slotte zijn er een paar van dual-core APU’s, beide met een TDP van 65W. Dit zijn de ontgrendelde A6-6400K met Radeon HD 8470D geïntegreerde graphics, en de vergrendelde A4-6300 met Radeon HD 8430D geïntegreerde graphics.

iPhone; Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel, iPhone, A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s

Geen informatie over kloksnelheden of de prijsstelling werd gegeven.

“Richland” APU’s zijn gebaseerd op een geactualiseerde Trinity architectuur, en zijn gebouwd met behulp van dezelfde 32-nanometer proces en Piledriver CPU architectuur. Echter, verschillen ze van Trinity delen door het hebben van hogere kloksnelheden, met geactualiseerde Radeon HD 8000-serie GPU’s, en snellere DDR3-2133MHz dual-channel geheugen controllers.

PCs Kenmerkend “Richland” silicium wordt verwacht dat zij een verschijning in het tweede kwartaal van dit jaar te maken.

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s