Amazon’s Kindle Fire rendabel: Reken

Amazon’s Kindle Fire is geen geld pit na alles. In feite kan het Vuur gewoon een geld machine.

Yup kinderen. De Kindle Fire is uw personal shopping kiosk

Een RBC Capital rapport, benadrukt door Forbes ‘Eric Savitz, geeft aan dat de Kindle Fire levert een levenslange bedrijfsresultaat van $ 136 per eenheid. Dat cijfer was gebaseerd op een enquête onder 216 Kindle Fire eigenaren. Een hoogtepunt is dat 80 procent van de Fire eigenaren kocht een e-book. Een ander guesstimate had eigenaars Fire kopen van 5 e-books een kwart. Zij kunnen ook apps en films te kopen.

Toen de Kindle Fire eerst gelanceerd was er veel rumoer over de marges van Amazon. Ik merkte dat het vuur was bijna zoals het dragen van een Amazone kiosk in de buurt.

Voor mij is het Vuur debat vrijwel beslecht. De kiosk wint. The Fire kan een bodemloze put te zijn, maar het zal mijn geld pit niet Amazon’s zijn.

Zo rapport RBC’s is zeer geloofwaardig. Ik heb het gezien met mijn eigen gedrag. Sinds ik het Vuur heb in handen, heb ik $ 52 uitgegeven aan e-books en apps. Als het niet voor Amazon’s dagelijkse app voor dat bedrag zou worden huren.

Bottom line: Amazon’s Kindle Fire gesaldeerd $ 52 in incrementele inkomsten van mij. Zelfs als Amazon begon onderwater op de productiekosten van de Fire, het bedrijf is al in het zwart op mijn rekening. Niet slecht voor een maand werk.

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

iPhone; Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel, iPhone, A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s