Amazon’s eerste kwartaal: AWS betrouwbaarheid, Kindle, zorgen marge op de tap

eerste kwartaal van Amazon is waarschijnlijk steeds meer gespannen touwtrekken tussen de winsten van vandaag en investeringen in projecten op lange termijn te markeren.

De e-commerce gigant zal naar verwachting het eerste kwartaal de winst van 60 dollarcent per aandeel op een omzet van $ 9526000000 melden. Wat betreft de vooruitzichten, is Wall Street op zoek naar Amazon winst van 57 dollarcent per aandeel op een omzet van $ 8730000000.

Onder de bewegende delen dit kwartaal zal Amazon kredieten voor Amazon Web Services storing geven vorige week? Gezien het feit dat de infrastructuur van Amazon’s als een service unit is in de “andere” categorie inkomsten, is het onwaarschijnlijk dat het bedrijf veel over haar uitval zal zeggen. Maar er een passerende opmerking of twee zou moeten zijn.

Stifel Nicolaus analist Jordan Rohan zei dat “opmerkingen over de betrouwbaarheid van de Amazon cloud services business moet een interessante sideshow bieden.”, Wat is de hit uit Japan? Voor Amazon, Japan vertegenwoordigt ongeveer 10 procent tot 12 procent van de omzet. De aardbeving en de tsunami is waarschijnlijk de vraag van consumenten kwetsen. Jefferies analist Youssef Squali zei dat hij verwacht een $ 50.000.000 hit uit Japan. Dat de inkomsten hit wordt verondersteld te worden gecompenseerd door een $ 50 miljoen omzet bijdrage BuyVip en $ 35.000.000 van Woot. Beide bedrijven werden overgenomen.

Alle gegevens op Kindle verkoop. Squali voegde eraan toe dat de Kindle en de verkoop van e-book zal bijdragen ongeveer $ 660.000.000 aan inkomsten. Hij voegde toe dat Amazon gebouwd meer dan 4 miljoen voor het eerste kwartaal. Uitgaven uit. Analisten zal nauwlettend in de gaten Amazon’s winstmarges. Rohan zei

We getrimd schattingen aan het einde van het kwartaal als gevolg van de Japanse belichting en hogere kosten veronderstellingen, als gevolg van de inhoud streaming en brandstoftoeslagen. We verwachten nog een kwart van het debat tussen de duidelijke groei van het marktaandeel en de korte termijn druk op de marges.

Hints over Amazon’s tablet ambities. De meest interessante artikelen over de strategie Amazon’s zijn waarschijnlijk onuitgesproken gaan. Amazon’s plannen voor de Android store en Cloud Player vallen in de categorie. Morgan Stanley-analist Scott Devitt zei

Wij zijn van mening dat Amazon maakt strategische beslissingen op de lange termijn ambities te vervullen. De uitrol van de appstore en andere digitale content / apps waarschijnlijk de voorbode van een gezamenlijke inspanning om marktaandeel te winnen in de mobiele media business. Apple heeft aangetoond dat de inhoud zelf verkoopt wanneer de gebruiker een praktische, goed ontworpen hardware interface. Amazon is in de vroege stadia van het leveren van de structuur van het Android-ecosysteem.

Veiligheid; Het Hyperledger Project groeit als gangbusters; CXO; ANZ Bank shuffle tech executive dek, Banking, Visa om te testen blockchain systeem voor internationale overschrijvingen geld; Big Data Analytics;? NAB, Westpac-backed Australian startup lanceert Open Data Marketplace

De Hyperledger Project groeit als gangbusters

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Visa om te testen blockchain systeem voor internationale overschrijvingen geld

? NAB, Westpac-backed Australian startup lanceert Open Data Marketplace