Amazon, Telstra patent strijd nadert einde

De controversiële ‘one-click buy “patent, dat Telstra en Amazon hebben gevochten voor meer dan een decennium, het ziet er naar eindelijk worden opgelost binnen de volgende maand.

(Credit: Luke Hopewell / de website Australia)

Amazon’s one-click buy-faciliteit versnelt transacties met behulp van voorgevulde betaling en verzending informatie, aan een klant het opnieuw invoeren van deze informatie voor elke aankoop te voorkomen.

Telstra heeft lang betwist eigendom van Amazon over het octrooi in Australië. De commissaris van octrooien, Ed Knock, vorig jaar bleek dat de one-click kopen patent ontbrak een inventieve stap en wordt beschouwd als 60 van Amazon’s 141 aanspraken ongeldig.

Amazon was uitgenodigd om haar octrooiaanvraag herzien nieuwheid en een inventieve stap binnen 60 dagen omvatten, terwijl op hetzelfde moment, wordt veroordeeld tot juridische kosten Telstra te betalen in het patent geschil.

Naar aanleiding van het besluit van de commissaris, Amazon herzag haar octrooiaanvragen en nieuwe documentatie IP Australië in september vorig jaar ingediend. De herziene patent ging onbetwiste gedurende de drie maanden bezwaar periode dat de re-filing gevolgd.

de website Australië heeft vandaag vernomen dat IP Australië is van plan om Telstra een brief in de komende week te sturen, om te bevestigen dat eerdere bezwaren Telstra’s zijn aangepakt. Amazon zal uiteindelijk worden bekroond met de octrooi, als Telstra heeft geen bezwaren binnen drie weken na de brief ontvangen, wat betekent dat de marathon strijd binnen een maand kon worden afgesloten.

Telstra had geen commentaar op de zaak.

Veiligheid;? Perth cop toegankelijk beperkt computer, Legal;? Koreaanse hooggerechtshof beslist ex-Samsung werknemer leukemie gevallen niet verwante werken, Enterprise Software;? Linus Torvalds ‘haat-liefde verhouding met de GPL, Banking; Google wil gegarandeerd onderhandelingen bescherming tegen Australië grote banken

? Perth cop benaderd beperkt computer

? Koreaanse hooggerechtshof beslist ex-werknemer Samsung leukemie gevallen niet gerelateerd werk

? Linus Torvalds ‘haat-liefde verhouding met de GPL

Google wil gegarandeerd onderhandelingen bescherming tegen Australië’s grote banken