Amazon naar verwachting Kindle Fire, Touch, Touch 3G vroeg

Amazon zei maandag dat het zal het schip de Kindle Fire van vandaag en de Kindle Touch en Touch 3G op dinsdag.

Met andere woorden, het Vuur is een dag te vroeg en de e-ink Kindles zijn zes dagen voor op schema.

Amazon is op zoek naar buzz te genereren te midden van een schare van solide beoordelingen van de tech wereld. Amazon’s tablet zal een aantal klachten beperkt Garner, maar de integratie van diensten is goed gedaan. Zet het op en het Vuur is een mashup van een entertainment-apparaat en een kiosk dat Amazon’s levenslange waarde van een klant vergelijking versterkt.

Wat de twee Kindle Touch-apparaten, zullen ze ook goed te verkopen. Deze apparaten zijn verschillende dieren dan het Vuur en meer in de richting van de lezers gericht. Amazon heeft uitgerold een reeks van verbeteringen aan de Touch en is waarschijnlijk goed te doen. Barnes & Noble heeft ook een Nook lanceert set.

Met prijzen van Amazon op de Touch en Touch 3G — $ 99 en $ 149 — de apparaten zullen waarschijnlijk add-ons om aankopen vuur.

Meer

Snelle en eenvoudige manier om te voorkomen laptop netsnoeren rafelen

Razer Blade verfrist, Blade Stealth laptops met Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal graphics

Amazon’s Kindle Fire: Snappy consumptie, impulsaankoop apparaat | Amazon Kindle Fire screenshots | De Kindle Fire: Hier om ons te vermaken | Amazon’s Kindle Fire economie: Een focus op levenslange waarde van de klant

Getac S410, First Take: Een stoere, outdoor-vriendelijke 14-inch laptop

ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360-graden converteerbare

Laptops, Snelle en eenvoudige manier om te voorkomen laptop netsnoeren rafels, mobiliteit; Razer verfrist Blade, Blade Stealth laptops met Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal graphics, laptops, Getac S410, First Take: Een stoere, outdoor-vriendelijke 14-inch laptop , Laptops; ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360-graden converteerbare