Amazon gewoon Android-tablets op de aankondiging met de Kindle Fire productlijn

Vergis je niet, zet Amazon vandaag de gehele Android-tablet ruimte op de aankondiging dat het komt voor hen. De nieuwe Kindle Fire tablets heeft vandaag zal Amazon cement als de nummer twee leverancier van tabletten achter Apple. Belangrijker is dat ze Amazon plaatst als nummer twee platform voor tabletten, voor Android.

De techno-savvy zullen huilen fout, dat Android is de kernel het uitvoeren van de Kindle Fires. Dat is technisch nauwkeurig, maar de hele interface van door Amazon maakt de Kindle Fires een geheel nieuw platform in zijn eigen recht.

“We willen om geld te verdienen als mensen onze apparaten te gebruiken, niet wanneer ze kopen onze toestellen.” – Jeff Bezos

De overgrote meerderheid van de Brand kopers zullen nooit iets anders dan de Amazon-interface geoptimaliseerd voor het kopen en bekijken van content. Dat, plus het feit dat Amazon veel meer tablets zal verkopen dan alle andere bedrijven die ‘echte’ Android tablets gecombineerd verdient het Branden de aanwijzing van een apart platform.

De originele Kindle Fire heeft al oogstte 22 procent van de tablet markt, en de verbeterde modellen vandaag aangekondigd zal houden dat groeien.

De nieuwe Kindle Fire HD zal nog verder gaan om te eten in de competitie. Met behoud van de 7-inch form factor van de originele Fire, de nieuwe HD voegt meer opslag (16 GB), snellere prestaties en een hoge resolutie display (1280×800) in de mix. De prijs van $ 199 is gelijk aan de huidige schat, de Nexus 7, maar met betere hardware.

De grotere 8,9-inch Kindle Fire HD heeft dezelfde hardware verbeteringen, samen met een iets groter scherm (1920×1200). Het is ontworpen voor de inhoud consumptie in alle opzichten, en $ 299 zal waarschijnlijk een grote vakantie verkoper zijn. Het zal beschikbaar zijn in november tot die vakantie publiek te bereiken.

De meest twijfelachtige nieuwe tablet van Amazon is de Kindle Fire HD 4G LTE. Het verdubbelt de opslagcapaciteit tot 32 GB en voegt AT & T 4G LTE aan de mix. De prijs van $ 499 is concurrerend met andere tablets, maar vrij duur in vergelijking met de rest van de Kindle Fire lijn.

Tabletten; Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8; Amazon, Amazon duikt dieper in de voedingsindustrie met gratis restaurant leveringen; smartphones; Motorola kondigt $ 149 Moto G4 Play in de VS, nemen nu voorbestellingen; E-commerce; Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle

Amazon is het aanbieden van een jaarlijkse data-abonnement voor de 4G LTE voor een schamele $ 49,99, maar het alleen krijgt u 250MB per maand. Streaming een HD-film, een pluspunt voor de Kindle Fire HD, zal meer dan dat nodig hebben. Het is niet duidelijk hoe groot een gelijkspel de 4G LTE met plan zal zijn.

In het algemeen is de nieuwe Kindle Fire lijn is een solide aanbod van Amazon. Bevestiging van wat ik zei vorig jaar, Jeff Bezos zei tijdens het persevenement Amazon wil om geld te verdienen aan de inhoud, niet de verkoop van hardware. Dit houdt de aankoopprijs van de nieuwe tabletten zo laag mogelijk.

Deze prijzen plus de naamsbekendheid Amazon heeft gaat naar de Android-tablet makers past geven. Ze kunnen niet overeen met Amazon’s tablet prijzen, en ze hebben geen inhoud ecosysteem om te concurreren.

Amazon gewoon de Android-tablet ruimte op de aankondiging dat ze hier te blijven. Het zal waarschijnlijk de nummer twee platform plek weg van Android in het proces.

Vergeet de iPad, Android-tablet makers beter bang voor de Kindle Fire

Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8

Amazon duikt dieper in de voedingsindustrie met gratis restaurant leveringen

Motorola kondigt $ 149 Moto G4 Play in de VS, nemen nu voorbestellingen

Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle