Amazon arbeiders in Duitsland voor te bereiden om in opstand te komen

Medewerkers van Amazon van plan bent een vier fronten staking tegen verschillende centra als een pay geschil het volgende niveau bereikt.

Zoals gemeld door Reuters, de Ver.di vakbond zei dat de staking, als gevolg van vandaag beginnen, zal de retail-reus logistieke centra in Bad Hersfeld, Leipzig en Graben raken. Daarnaast is er een delegatie – met hulp van de Amerikaanse vakbonden – zal protesteren op het hoofdkantoor van Amazon in Seattle, direct aan de deur van het bedrijf.

Een protest zal ook plaatsvinden in Werne, Duitsland op dinsdag.

De e-commerce reus en vakbonden hebben in de gesprekken via pay geweest. Ver.di heeft geprobeerd om Amazon instemmen met de verbetering van de arbeidsomstandigheden en pakketten te betalen voor meer dan een jaar, wat resulteert in een aantal korte stakingen die begon aan het begin van 2013. Ver.di wil Amazon zijn eigen loonschaal geven en nemen loonafspraken worden gebruikt in de Duitse retail en mali-order sector – die aanspraak maakt op een hoger entry-level salaris dan degenen die werkzaam zijn in de logistiek, waar het grootste deel van de werknemers van de retailgigant worden gecategoriseerd. De vakbond zegt

Medewerkers van Amazon te leveren uitstekend werk elke dag, en dat zij met recht eisen de zekerheid en bescherming van de detailhandel en postorder-overeenkomsten sector de lonen, maar ook gezonde arbeidsomstandigheden en respectvolle behandeling.

Echter, Amazon stelt dat het personeel in de Bad Hersfeld en Leipzig-gebaseerde centra krijgen boven-gemiddelde lonen in vergelijking met andere werknemers in de industrie.

Amazon heeft meer dan 9000 werknemers in het land, die vorig jaar gegenereerd ongeveer $ 8700000000 aan inkomsten. De Ver.di Unie verwacht minstens 1.000 werknemers in Duitsland om deel te nemen aan de staking.

In aanvulling op het loon geschil, Ver.di is ook ongelukkig met de arbeidsvoorwaarden, in het bijzonder de “voortdurende controle” van werknemers en onmogelijke werk targets. Deze kwesties werden in de kijker bracht eerder dit jaar dankzij een BBC-onderzoek naar de arbeidsomstandigheden in een Britse Amazon werkplek. Secret filmen onthult plukkers werden verwacht om orders te verzamelen om de 33 seconden, werken lange uren, werden zwaar bewaakt en soms moest halen in het donker waar het licht zou mislukken. Prof Marmot, een expert op het stress op het werk, zei dat de voorwaarden “mentale en lichamelijke ziekte,” evenals Amazon magazijn voorwaarden omvat “alle slechte dingen tegelijk kunnen veroorzaken.

Tabletten; Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8; Amazon, Amazon duikt dieper in de voedingsindustrie met gratis restaurant leveringen; smartphones; Motorola kondigt $ 149 Moto G4 Play in de VS, nemen nu voorbestellingen; E-commerce; Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle

Amazon zegt dat de veiligheid van de werknemers is de “nummer een prioriteit,” en het bedrijf vertrouwt op het gezonde verstand van de medewerkers als een bedrijf om goed te functioneren.

Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8

Amazon duikt dieper in de voedingsindustrie met gratis restaurant leveringen

Motorola kondigt $ 149 Moto G4 Play in de VS, nemen nu voorbestellingen

Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle