AirWatch 8 uitgebracht met Apple-heavy integraties

AirWatch heeft uitgerold versie 8 van haar enterprise mobility management platform, met functies die ze beter te koppelen aan de ingewanden van Apple-apparaten.

Het bedrijf zegt AirWatch 8 vertegenwoordigt de meest belangrijke platform upgrade sinds de overname door VMware precies een jaar geleden, en het is ontworpen om gebruikers dat de deal zijn autonomie of het vermogen om te herhalen niet vochtig laten zien.

Alle drie van deze telefoons zijn uitstekend en zijn lager geprijsd dan een vergelijkbare iPhone 6s of 6s Plus.

Op de Apple-front, gebruikers krijgen de mogelijkheid om toegang te krijgen tot enterprise apps met Apple’s Touch ID, de vingerafdruk identificatie functie, en de EyeVerify ogen scannen. Het kan worden gebruikt in combinatie met twee-factor authenticatie of op zijn eigen, en het werkt met zowel AirWatch apps en die van een derde partij.

Volgens Blake Brannon, lead engineer oplossingen voor AirWatch, kunnen deze functies telefoontjes naar de helpdesk te verminderen door gebruikers de mogelijkheid om te kiezen voor biometrische authenticatie in het geval dat een wachtwoord wordt vergeten.

In een poging om het beheer eenvoudiger voor IT-afdelingen te maken, AirWatch 8 integreert ook met AppleCare en Apple Volume Purchase Program voor Mac OS X. AirWatch leverde de integratie aandacht niet helemaal beperken tot Apple, hoewel, zoals het gaf laptops met Google Chrome een managementsysteem knikken, in aanvulling op de ivd sector, door middel van een integratie met cloud-gebaseerde platform Jasper’s.

Om app beheer en inzet te versterken, AirWatch 8 komt met een nieuwe app dashboard dat gebruikers met informatie, zoals statistieken, implementatie schema’s en versie adopties voor enterprise applicaties.

Op de hardware front, zal AirWatch 8 gebruikers de mogelijkheid om pre-registreren Intel apparaten die draaien op Android, met het oog op de automatische inschrijven van het apparaat als het eenmaal is ingeschakeld te krijgen. In termen van veiligheid, AirWatch 8 integreert nu met cloud-gebaseerde platform Veracode om onkruid uit schadelijke mobiele applicaties die kunnen worden gedownload door een werknemer. Dit maakt het mogelijk toegang onderneming worden geweigerd indien een dergelijke app wordt gedetecteerd.

VMware trechters AirWatch via het kanaal; AirWatch lanceert enterprise chat-app, upgrades Inbox; AirWatch rolt AppShield voor mobile device management, AirWatch om laptops te zetten in ‘first-class burgers

“Met AirWatch 8, wordt AirWatch het nemen van de volgende stap op weg naar een platform te bieden die voldoet aan uiteenlopende eisen ondernemingen en is uitgerust om de behoeften van klanten te behandelen in het komende jaar”, zegt Stacy Crook, research director bij IDC’s Enterprise Mobility onderzoekspraktijk.

Meer

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen; mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Laatste beoordeling