airborne Net Boeing vrijgemaakt voor het opstijgen

De toekomst van de Connexion van Boeing dienst in twijfel, omdat de aanslagen van 11 september gevraagd American Airlines, United Airlines en Delta Air Lines om financiële steun in te trekken na het akkoord om samen met Boeing aan het project. De drie luchtvaartmaatschappijen hadden afgesproken om Connexion klanten te worden in ruil voor een aandelenbelang in de Boeing dochteronderneming.

After Hours, Star Trek: Negen manieren om onze wetenschap ligt dicht bij de science-fiction, After Hours, Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, mobiliteit; Kobo Aura ONE, First Take: Groot-screen e-reader met 8GB opslagruimte, innovatie; De beste tech uitvindingen van alle tijden dat geavanceerde beschaving

De dienst zou toestaan ​​vliegtuigpassagiers om e-mail te lezen of surfen op het web voor een uurtarief bij de minimale snelheid van een 56kbps dial-up modem verbinding. Wanneer en hoe, om de dienst te starten is nog steeds geëvalueerd.

Het zal afhangen van veel factoren, zoals de financiële situatie van de luchtvaartmaatschappijen, de bezettingsgraad, en het herstel van de industrie 9-11, “zei Connexion woordvoerder Fernando Vivanco.

Connexion nog steeds op schema om te beginnen met de afbouw van de Europese luchtvaartmaatschappij Lufthansa met een prototype van de dienst eind 2002 of begin 2003, zei Vivanco. vertegenwoordigers Connexion zijn ook een ontmoeting met een tiental luchtvaartmaatschappijen in januari om de dienst te bespreken, zei hij.

Airbus, Boeing rivaal, heeft aangekondigd dat het een soortgelijke dienst is het ontwikkelen en heeft een belang in Tenzing, een maker van in-flight internet apparatuur.

Star Trek: Negen manieren om onze wetenschap ligt dicht bij de science-fiction

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociale commentaar

Kobo Aura ONE, First Take: Groot-screen e-reader met 8GB opslagruimte

De beste tech uitvindingen van alle tijden dat geavanceerde beschaving