AIG wint goedkeuring aan drones te verwerken vorderingen te helpen vliegen

Verzekeringsreus American International Group (AIG) zei woensdag dat het goedkeuring aan drones te werken tot een ramp locaties inspecteren heeft ontvangen.

Volgens een verklaring, de Federal Aviation Administration (FAA) goedgekeurd AIG’s gebruik van onbemande vliegtuigen (UAV’s) naar sites te inspecteren, te beoordelen en te beheren risico’s en verliezen besturingen voor Amerikaanse klanten.

Ook: Van robot apen naar barmannen Bot: De robots van CeBIT | Bot retailers moeten leren om vorm te geven rijp consumentenmarkt | Goedkoop table-top robots zullen lichte productie verstoren | FAA ontruimt Amazon drones voor (experimenteel) start | FAA goedkeurt sommige commerciële drone vluchten

AIG voegde eraan toe dat het ook een onderzoek en ontwikkeling inspanning om manieren om drones claims sneller te verwerken implementeren vinden zal lanceren. Amazon won onlangs goedkeuring aan drones vliegen.

Drones kunnen krijgen AIG hoge resolutie beelden van de ramp gebieden voor een snellere schadeafhandeling. Sneller vorderingen moeten krijgen AIG klanten betalingen sneller omdat drones ook in staat zal zijn om gebieden die moeilijk is om handmatig te controleren zijn te krijgen.

De Amerikaanse inspanning bouwt voort op AIG’s R & D-programma in Nieuw-Zeeland. AIG heeft UAV’s om foto’s te verzamelen en behandelen schaden getest. Hier is een blik op slimme drones die kunnen vliegen zonder GPS.

Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Innovatie; Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Apple, Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen, innovatie, Apple’s mislukt fashion gok

Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen

gefaald mode Apple’s gok