AFP zoekt programmeurs aan de regel van SAP te handhaven

De Australische Federale Politie (AFP) is op zoek naar een leverancier voor geavanceerde ontwikkelingen op het SAP-systeem, en slechts grondig gezagsgetrouwe programmeurs nodig toe te passen.

De nationale politie bureau heeft een Request for Tender (RFT), als gevolg van volgende week te sluiten, op zoek naar een development bedrijf of consortium application programming diensten en personeel beschikbaar om te werken aan substantiële verbeteringen aan het SAP-systeem uitgegeven.

Volgens de RFT beschrijving, het AFP vereist specialisten om nieuwe functies te ontwikkelen voor de Milieu, gezondheid en veiligheid (EH & S) en Enterprise Portal mogelijkheden van haar SAP Web Dynpro platform.

Terwijl de kracht geeft niet aan dat de diensten moeten worden verleend door een enkele leverancier, is het bepalen dat elk consortium hoopt dat de inschrijving moet zijn contract als “een aparte juridische entiteit” voorstellen worden toegekend.

Begeleidende documenten van de RFT staat die de AFP een inschrijver zal selecteren om de ontwikkeling van diensten “voor een eerste periode van drie jaar”.

Een AFP woordvoerder weigerde om details over de upgrades de kracht hoopt uit te voeren, of hoeveel het contract zou de moeite waard zijn wanneer benaderd door de website van Australië te bieden, te zeggen dat het lopende onderhandelingen in gevaar zou brengen.

De AFP vereist dat de werknemers die door de inschrijver te ondergaan een uitgebreide security check, evenals het ondertekenen van een gedetailleerde geheimhoudingsovereenkomst, in overeenstemming met de voorwaarden van de full-time AFP medewerkers.

Gecontracteerde werknemers zullen ook onderworpen aan een eerste test geneesmiddel voordat zij mogen de diensten uit te voeren voor de AFP, met de mogelijkheid van lopende willekeurige drug testen.

Big Data Analytics; Survey zegt SAP HANA brengt besparingen, en het is waarschijnlijk waar, Big Data Analytics; SAP lanceert HANA-only versie van Business Warehouse, SAP, winnaars bekend gemaakt voor de SAP HANA Innovation Award; Big Data Analytics, SAP investeert in Vivanda, een levensmiddel digitalisering, big data bedrijf

Volgens een ontwerp-overeenkomst van dienstverlening aan de RFT, zal dit personeel een “sterk beschermde” AFP veiligheidsmachtiging niveau worden verleend.

Survey zegt SAP HANA brengt besparingen, en het is waarschijnlijk waar

SAP lanceert HANA-only versie van Business Warehouse

Winnaars Aangekondigd voor de SAP HANA Innovation Award

SAP investeert in Vivanda, een food digitalisering, big data bedrijf