Adobe om content marketing platform te verwerven Livefyre

Adobe is het verwerven van Livefyre, een content marketing en engagement platform die kunnen helpen klanten Adobe’s profiteren van user-generated content. De voorwaarden van de overname zijn niet bekendgemaakt.

Adobe’s Marketing Cloud als te laat heeft haar focus op customer experience benadrukt, en de acquisitie van Livefyre moet in staat zijn om te verbeteren dat. Livefyre platform stelt bedrijven in staat om sociale media te schuren voor de inhoud met betrekking tot hun merken. Naast het monitoren van die activiteit, kunnen bedrijven Livefyre instrumenten te gebruiken om die inhoud in marketing campagnes te gebruiken.

“Met deze overname onze klanten in staat zal zijn om de beste social media-inhoud met merkervaringen gemaakt in Adobe Creative Cloud en community-gedreven inhoud in Adobe Behance en Adobe Stock verenigen zijn,” Aseem Chandra, vice-president, Adobe Experience Manager en Adobe Target, zei in een verklaring.

Livefyre zal deel uitmaken van Adobe Experience Manager zijn, kondigde het bedrijf, en geïntegreerd in Adobe Marketing Cloud te maken user-generated content beschikbaar zijn over alle acht digitale marketing oplossingen.

Adobe heeft al een relatie met de in San Francisco gevestigde startup. De twee bedrijven hebben een samenwerkingsverband aangekondigd in september tot marketeers te geven met behulp van Adobe Experience Manager de mogelijkheid om inhoud gemaakt op basis van Adobe Creative Cloud met sociale inhoud samengesteld door Livefyre te combineren. Bovendien, Adobe deelgenomen aan Livefyre’s Series D financieringsronde van vorig jaar.

Terug in september, Adobe zei van hun partnerschap, “Ongeacht de buzzwords, zoals meerdere kanalen, multichannel, real-time en ivd, gebruikt om de digitale verstoring merken worden geconfronteerd te beschrijven, één ding is duidelijk:. De inhoud is nog steeds koning”

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie, Cloud;? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen