Ad-Aware 2007 review

Lavasoft Ad-Aware 2007 kwam in dode laatste in onze antispyware testen. Anders dan sportief een nieuwe interface, is deze langverwachte update niet het gevoel veel anders dan eerdere versies.

Wat kreupelen deze release belangrijkste is dat Ad-Aware niet aan de helft van de test spyware te detecteren, actief of on demand, en, in tegenstelling tot negen van de 10 andere antispyware apps we beoordeeld in december 2007, Ad-Aware achtergelaten sporen voor alle maar één spyware. Met zo’n detectie en lage afname, het is moeilijk om te enthousiast over de nieuwste versie van deze klassieker antispyware app te krijgen. Ook, met uitzondering van Microsoft Windows Defender, Ad-Aware blijft een van de weinige bekende antispyware apps niet op te nemen (of bieden de mogelijkheid) antivirus bescherming. In een snel evoluerende markt, Ad-Aware lijkt te zijn gevallen ver achter de tijden.

Alle versies van Ad-Aware 2007 draaien op Windows 2000, Windows XP en Windows Vista (32-bit). Er is een gratis versie, maar met die versie, verwachten dat alle andere dan antispyware scannen uitgeschakeld functies te vinden. De betaalde versie, Ad-Aware Plus 2007, kost AU $ 33,89 voor een eenjarige licentie voor één gebruiker, Ad-Aware Pro kost AU $ 50,23 voor een single-jaar licentie. De hogere prijs punten te activeren meer functies binnen het basisproduct, met Pro die geavanceerder dan Plus.

Functies in de betaalde producten zijn voorzien van een host-bestand editor, Registry-blokkerende schilden, en een systeem-herstelpunt.

Voor antispyware bescherming, Ad-Aware 2007 kwam op de laatste plaats in antispyware-tests uitgevoerd door. Deze website Labs voert drie afzonderlijke tests met spyware gevonden worden gebundeld in gratis applicaties verworpen door deze website Download.com (als onderdeel van haar beleid software, heeft Download.com geen toepassingen die bekende spyware te hosten). In de eerste proef, actieve opsporing, Ad-Aware 2007 ontdekt slechts 50 procent van de spyware, in het tweede, on-demand, test, Ad-Aware 2007 ontdekte een sombere 25 procent van de spyware, en in de finale, verwijdering, test, Ad-Aware 2007 verwijderd alle sporen voor slechts 10 procent van de spyware in onze test.

Ondersteuning voor Ad-Aware 2007 is voorzien van een royale 60-pagina’s tellende handleiding, ontbreekt in de meeste antispyware producten dit jaar. Online e-mail service is beschikbaar, samen met een actieve community forum en een aantal veelgestelde vragen. Maar er is geen telefonische ondersteuning aangeboden.

Gezien de lage detectie en verwijdering tarief voor deze iteratie van Ad-Aware 2007, kunnen we het niet aanraden, gezien het feit dat voor ongeveer AU $ 23 Sunbelt CounterSpy 2.0 geeft je top-notch antispyware bescherming samen met een aantal andere instrumenten, waaronder antivirus bescherming.

Microsoft Sprightly, Take Ten eerste: Maak boeiende content op uw smartphone

Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen

Kobo Aura ONE, First Take: Groot-screen e-reader met 8GB opslagruimte

Getac S410, First Take: Een stoere, outdoor-vriendelijke 14-inch laptop