Actinische Zaken 9 Beoordeling

Opgericht in 1996, Actinische is een Brits bedrijf dat consistente, betrouwbare en veelzijdige heeft voortgebracht ‘shop-in-a-box’ oplossingen die helpen bij het Verenigd Koninkrijk gevestigde kleine bedrijven de handel online. Er zullen altijd goedkoper en meer bruikbare pakketten (zoals de uitstekende heer Site), maar weinigen bieden een dergelijk compleet pakket dat de controle van de hele e-commerce proces met zoveel vertrouwen neemt.

Actinische kunt u een online winkel maken en vervolgens ontvangen en verwerken van orders van die winkel. Het werkt door het nemen van al uw productgegevens en draaien in een set van webpagina’s, gebaseerd op het ontwerp opties die u hebt geselecteerd. Het beheert ook alle functionaliteit om de winkelwagen te controleren, zoeken en beveiliging van uw online winkel. Het behandelt ook back-end processen zoals voorraadniveaus, betaling en verzending.

Actinische Zaken V9 is niet een enorm upgrade, maar de toevoeging van nieuwe Start-up en Design Wizards moeten nieuwe gebruikers in staat stellen om up and running sneller te krijgen, terwijl de vernieuwde context-gevoelige help-functie is nu toegankelijk vanaf elk scherm. Voor bestaande gebruikers, de Product Wizard Option versnelt nieuw product creatie, terwijl een compleet nieuwe Tax-module zorgt voor extra flexibiliteit voor het instellen van fiscale mogelijkheden. Store creatie is sneller dan voorheen, dankzij een Start Hier paneel dat is ontworpen om u door de belangrijkste gebieden van de software – het instellen van uw bedrijfsgegevens (naam, belastingtarieven, betaalmethoden, verzendkosten etc) en het aanbrengen van een basisontwerp te uw verkooppunt waar u de lay-out en de kleuren kunt instellen.

Nieuwe Startup and Design Wizards moeten helpen nieuwe gebruikers te krijgen up and running snel met Actinische Zaken v9.

Er is een nieuwe inschrijfformulier voor bestellingen via mail en telefoon die volledig is geïntegreerd met de e-commerce kant en moet versnellen orderverwerking, het verstrekken van postcode validatie en directe betalingsopties creditcard. Er is nu ondersteuning voor Actinic Payments, een recent gelanceerde en scherp geprijsde verwerking van betalingen dienst die nauwe integratie biedt met de software. Google’s vrij verkrijgbare Analytics tool is ook geïntegreerd aan de site te verbeteren, waardoor handelaren om het gedrag van bezoekers en marketingcampagnes bijhouden.

Het bouwen van een winkel is op dezelfde manier als altijd met behulp van de Content Boom op de linkerkant van het scherm programma gedaan. Dit toont u de sectie, producten, pagina’s en informatie-items in uw winkel. Door te klikken op een item in de boom kun je zien wat meer details in het venster Details aan de rechterkant. U kunt ook klikken op het paneel pagina Voorbeeld om te zien hoe het item dat u op hebt geklikt zal kijken in uw online winkel. Elke afzonderlijke afdeling (en elke brochure pagina) in de winkel zal uiteindelijk één webpagina in uw online winkel geworden. De pagina Voorbeeld paneel is vooral handig omdat het je laat zien wat het je in de inhoud boom geselecteerde pagina eruit komt te zien online. Als je merkt dat het paneel te klein is, of wilt u meer ervaring van hoe uw klanten de site zal zien, dan kunt u altijd doen een offline preview. Hierdoor kunt u controleren of uw store design in een web browser.

Er zijn twee andere belangrijke tabbladen langs de bovenkant van het scherm Actinische. Het tabblad Ontwerpen is waar je de look en feel van uw winkel pagina’s (hoewel dit niet zal er zijn als je gebruik maakt van een client-versie van Actinic) kan veranderen, en het tabblad ‘Orders’ is waar u beheren en verwerken van de ontvangen orders binnen winkel. De preview-paneel op het tabblad Ontwerpen verschilt van de ene op het tabblad Inhoud zoals het is interactief. Bijvoorbeeld, als u klikt op iets in de voorvertoning van de HTML-code voor dat item zal verschijnen in het paneel Lay-out Code op het tabblad, wat geweldig is voor doorgewinterde ontwikkelaars op zoek naar de ultieme controle. U kunt zelfs in Dreamweaver en importeer je code terug in Actinische als u verkiest.

Als het gaat om het belangrijkste deel van het runnen van een bedrijf – het nemen van geld – Actinische biedt een breed scala aan opties. U kunt ervoor kiezen om een ​​betaling te gebruiken om uw klanten kaartgegevens te verwerken, maar u moet zich aanmelden om een ​​Payment Service Provider (PSP). Actinische ondersteunt een breed scala van PSP’s, met inbegrip van haar eigen actinische Payments service. Als u een bestaand bedrijf en hebben al de mogelijkheid om credit card nummers te verwerken, dan kunt u gewoon een manier voor uw online klanten om u hun card gegevens door te sturen nodig.

Als je wilt werken op deze manier, zult u SSL, dat is een methode voor het verzenden van gegevens veilig over het internet nodig hebben. U kunt uw eigen SSL-certificaat voor uw site te kopen, en actinische zal samenwerken met het – je zou willen om uw web hosting bedrijf om te praten over dit. Als alternatief actinische (en anderen) bieden een Shared SSL dienst die u zal toestaan ​​om creditcardnummers veilig te nemen voor een jaarlijkse vergoeding zonder uw eigen SSL-certificaat.

Om bestellingen in de winkel op te halen, op de knop Ophalen Orders op de werkbalk wordt aangesloten op uw winkel en rapporten eventuele bestellingen te wachten om te worden opgehaald. Het downloadt ze dan en geeft de bestellingen binnen het tabblad Orders. U kunt de gegevens van een bestelling bekijken door te dubbelklikken op het. Als je niet verwacht veel orders in uw winkel te worden geplaatst, kunt u eenvoudig uw e-mail inbox voor nieuwe catalogus Orde ontvangen kennisgeving e-mails. U kunt accounts van klanten naar uw vaste klanten, waardoor klanten om in te loggen in de winkel met een gebruikersnaam en wachtwoord, en hebben hun naam en adresgegevens preset in de kassa. U kunt verder gaan en maak Doelgroepen die kunnen worden toegewezen kortingen, of de toegang tot bepaalde producten alleen.

De lijst van functies gaat maar door, en er is weinig dat Actinische V9 is niet van toepassing. Als uw online bedrijf groeit, kunt u uw site ontwerp te wijzigen in een kwestie van minuten – het ontwikkelen van diverse marketing regelingen om zaken te rijden zoals het toevoegen van Bestseller, nieuwe producten en lijsten. U kunt zelfs een mailinglijst door het filteren van uw klanten contactgegevens set te creëren, het opzetten van gratis verzending voor specifieke producten, of een korting op basis van orderwaarde.

Actinische Business is effectief een enterprise-level product met een MKB-niveau prijskaartje. Het is klaar om uit de doos te gebruiken, in tegenstelling tot veel van zijn enterprise concurrenten, en biedt voldoende ruimte voor maatwerk als uw online winkel groeit. Onze enige kritiek is dat het overweldigend voor nieuwkomers en overkill voor eenmanszaken (je echt nodig te verschuiven veel producten aan honderden klanten om uw geld waard te krijgen) zou kunnen zijn. Als u een eenmanszaak het nemen van uw eerste stappen in e-commerce bent, Actinische is waarschijnlijk niet de juiste keuze, ook al is het eenvoudiger Actinische Catalog (£ 399 ex. BTW) beschikbaar is. Maar als je wanen van e-commerce grandeur hebben, spring rechts in.

Microsoft Sprightly, Take Ten eerste: Maak boeiende content op uw smartphone

Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen

Kobo Aura ONE, First Take: Groot-screen e-reader met 8GB opslagruimte

Getac S410, First Take: Een stoere, outdoor-vriendelijke 14-inch laptop