Acquia plukt beloning van de vraag naar unified platform

De vraag naar Acquia’s platform van over technologie, consumentengoederen en de publieke sector heeft geholpen duw groei van het bedrijf met 39 procent op jaarbasis in het derde kwartaal van het boekjaar 2014 (3Q14).

Dit is de 22e opeenvolgende kwartaal van groei van de omzet van het bedrijf heeft ervaren.

Acquia mede-oprichter en CTO Dries Buytaert zei dat er is al een dramatische toename van de goedkeuring van de Acquia platform over wereldwijde merken.

“We zien transformatieve toepassingen van onze technologie die kopers en merken, de burger verbinden met overheidsdiensten, en maakt het leven van mensen beter,” zei hij.

Acquia verhoogd aanvullende financiering voor de ontwikkeling van oplossingen voor de personalisatie, handel, en big data marketing te versnellen. Acquia beveiligd een; geheime investeringen van Amazon, in aanvulling op de; $ 50.000.000 financieringsronde, dat werd geleid door New Enterprise Associates.

In september heeft de zelfbenoemde Drupal “enterprise facilitator” geïnkt een, vier-jarig contract met de Australische regering, om een ​​Drupal-gebaseerde web regering Content Management Systeem te implementeren. Onder de voorwaarden van de deal, zal GovCMS worden uitgebracht op Acquia Cloud, en zullen worden opgenomen Acquia Cloud Site Factory, een software-as-a-service applicatie voor Drupal. Overheidsinstanties zullen ook in staat zijn aan te boren in de wereldwijde Drupal gemeenschap door Acquia.

Een soortgelijke overeenkomst werd ondertekend met de Stad van Los Angeles rond dezelfde tijd. Andere nieuwe klanten die Acquia verworven in het laatste kwartaal opgenomen Sealed Air Corp, T-Mobile, de Universiteit van New Hampshire, Pearson Plc, Greenpeace Duitsland, en Squaw Valley Resort.

Op woensdag, Drupal security team bracht een “openbare dienst aankondiging, dat riep alle gebruikers van het Drupal content management framework te overwegen hun site gecompromitteerd en opnieuw te beginnen, tenzij hun sites hadden opgelapt tegen de SQL-injectie aanval bleek twee weken geleden binnen zeven uur van de aankondiging van de kwetsbaarheid.

Enterprise Software;? OpenOffice is dood. Lang leve LibreOffice; Open Onetime MS Office challenger OpenOffice:? We kunnen stilgelegd als gevolg van afnemende ondersteuning; Cloud, Red Hat is van plan nog steeds op dat de OpenStack vennootschap; opslag; Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip

Het security team heeft geadviseerd dat websites worden hersteld vanaf een back-up gemaakt vóór 15 oktober om eventuele backdoors die aanvallers op een systeem waarop een kwetsbare Drupal installatie gewoond hebt toegevoegd te verwijderen.

Update: Acquia heeft gepost op zijn blog dat het een platform-breed ‘schild’ dat al haar klanten die websites gehost op de Acquia Cloud hebben beschermt heeft ingezet.

“Sites van onze klanten bleven 100 procent functioneel voor bezoekers en content editors te allen tijde en zonder beschikbaarheid van de site of de prestaties ooit werd gecompromitteerd,” het bedrijf schreef.

Op geen enkel moment waren sites op de Acquia Cloud Platform getroffen door de aanslagen. Acquia leverde ook de officiële Drupal beveiligingspatch voor alle sites op Acquia Cloud en die sites die zij beheert via remote beheer.

? OpenOffice is dood. Lang leve LibreOffice

Onetime MS Office challenger OpenOffice: We kunnen stilgelegd als gevolg van afnemende steun

? Red Hat is van plan nog steeds op dat de OpenStack bedrijf

Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip