4 manieren best-in-class bedrijven maken gebruik van Salesforce.com

Wat drijft bedrijven om vast te stellen Salesforce.com en de bijbehorende ecosysteem van marketing en customer outreach diensten die bouwt rond het?

Het is niet alleen de verwachte voordelen voor de productiviteit. Toenemende mate, kopers zien het platform als een integraal onderdeel van de verbetering van proactieve customer engagement, zo blijkt uit onderzoek uitgevoerd door; Salesforce.com partner Bluewolf; Sterker nog, 84 procent van de bedrijven te reageren op tweede jaarlijkse analyse Bluewolf’s van de klant trends geloven dat customer engagement de primaire sleutel voor toekomstige groei.

“Een buitengewone customer experience is zeldzaam, maar het is een krachtige differentiator”, zegt Eric Berridge, Bluewolf oprichter en CEO.

De bevindingen van de laatste stand van Salesforce rapport werden afgeleid uit interview met meer dan 450 bedrijven, op basis van een enquête ontwikkeld in samenwerking met het MIT Sloan School of Management. Ongeveer 86 procent van de respondenten met behulp van een onderneming of onbeperkt editie van Sales Cloud, 56 procent van hen hebben ten minste drie jaar ervaring met het platform. Dit is het tweede jaar dat Bluewolf dit rapport heeft gepubliceerd.

Bij Bluewolf, geloven wij de klant obsessie is de grootste bijdrage aan de groei “, schrijft Berridge in het rapport.” Becoming wat Salesforce.com noemt een ‘customer company’ betekent kijken naar zaken anders, van buiten naar binnen. Het betekent continu evaluatie van beleid , processen en activiteiten vanuit het perspectief van de klant.

Voor 60 procent van de ondervraagde door Bluewolf bedrijven, customer engagement was de hoogste prioriteit voor het komende jaar, toont het onderzoek.

De tweede grote belangstelling is mobiele toepassingen: 52 procent van de ondervraagden van plan bent om een ​​klant mobiele app op de Salesforce.com te bouwen (of hebben dat al gedaan). Van deze 18 procent rapporteren reeds “belangrijke zakelijke resultaten” van mobiele initiatieven. De drie meest geïnstalleerde mobiele toepassingen onder de respondenten waren Chatter Mobile, Salesforce Classic en Salesforce Touch.

Probeer niet om Salesforce repliceren in een mobiele app, “stelt het rapport.” Het zal te complex om te gebruiken en te onderhouden zijn. Ride-alongs met gebruikers te markeren waar de pijnpunten zijn – en de mogelijkheden om mobiele kunnen workflows te verbeteren.

Bluewolf is leider van de groep voor cloud CRM-oplossingen

De derde grote trend? Best-in-class bedrijven zijn het creëren van multidisciplinaire teams om hun cloud-projecten geregeld: samengesteld uit personen uit zowel de IT-organisatie en over verschillende divisies. “Als een initiatief alleen wordt beheerst door IT, zullen ze niet de juiste doelstellingen te bereiken,” zei Berridge. “Hetzelfde geldt ook als het project slechts wordt gedreven vanuit de zakelijke kant.

Meer dan 90 procent van de respondenten (93 procent om precies te zijn) zijn van mening dat het bestuur is cruciaal voor het succes van een cloud-initiatief, en 61 procent van hen hebben een groep gewijd aan het bestuur cloud.

De vierde trend opgedoken door de Bluewolf onderzoek suggereert dat de bedrijven met behulp van de Salesforce-platform het meest effectief tijd doorgebracht opleiding van hun medewerkers en partners over de wijze waarop de technologie die het meest effectief te gebruiken. Bijna 90 procent van de respondenten hebben geïnvesteerd in de middelen onderwijs of de adoptie van hun beheerders en ontwikkelaars (en 42 procent loon voor de werknemers officieel te certificeren), terwijl 47 procent hebben geïnvesteerd in een brede adoptie strategie die raadpleging van de gebruikers voor gaat, tijdens en na de uitrol (of wanneer er wijzigingen zijn aangebracht).

De meeste organisaties houden geen rekening met de volledige impact van lage adoptie, “het Bluewolf verslag opgemerkt.” Low adoptie kan een negatieve invloed hebben op moreel van de werknemers en het vertrouwen, de mogelijkheid om te voldoen aan zakelijke doelstellingen, en customer engagement.

Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie, Cloud;? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

 verhalen

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen