3 in 4 Chinese bedrijven niet voorbereid op data-aanvallen

De gemiddelde financiële schade door middel van inbreuken op de beveiliging in 2013 was US $ 1.800.000 in het Chinese vasteland en Hong Kong, boven de Asia-Pacific gemiddelde van US $ 1.600.000, volgens PricewaterhouseCoopers (PwC).

Minder dan een kwart van de bedrijven in China en Hong Kong zijn voldoende voorbereid op een informatie-security incident, aldus PwC in een Xinhua news rapport.

Een vastberaden aanvaller kan krijgen in een netwerk, dit boek is een praktische gids voor ze snel spotten wanneer zij aankomen en hen uitwerpen voordat er ernstige schade is aangericht.

“Als de Chinese economie groeit en wordt meer globale, zullen individuele bedrijven in het kader van nader onderzoek komen wie op zoek is om zwakke punten te benutten”, aldus Samuel Sinn, Risk Assurance Partner bij PwC China. Het onderzoek verzamelde 9600 reacties van corporate executives over de hele wereld tussen februari en april van dit jaar op de vragen met betrekking tot privacy en informatie beveiliging.

IT-systemen zijn complexer geworden, met cloud-technologie en mobiele apparaten waardoor ze versnipperd “, zegt Kenny Hui, het verzekeren van risico partner bij PwC China.

De veiligheid van gegevens is steeds een punt van zorg in China, met meer consumenten overschakelen naar websites en mobiele apps toegang tot een breed scala aan diensten, waaronder retail en geldmarkten te worden.

De PwC-rapport op basis van het onderzoek geen gegevens over de sector Internet hebben, maar vindt dat terwijl

Twee op de drie van de respondenten in China zei dat ze actief uitgevoerd effectieve strategieën om te reageren op veiligheidsproblemen, met de kosten om dit te doen voor elk incident bijna net zo veel als de verliezen van de minst bereid zijn om een ​​effectieve beveiliging programma uit te voeren, accorindg het rapport .

Veiligheid; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer, veiligheid, Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond, veiligheid, Chrome etikettering HTTP-verbindingen beginnen als niet-veilige, veiligheid, de Hyperledger Project groeit als gangbusters

41 procent aangehaald voormalige werknemers als de meest waarschijnlijke bron van aanvallen, in vergelijking met het wereldwijde gemiddelde van 27 procent.

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond

Chrome etikettering HTTP-verbindingen als niet-beveiligde start

De Hyperledger Project groeit als gangbusters