$ 200 voor Queensland gezondheidszorg IT-upgrades

Queensland overheidsbegroting, die vandaag door penningmeester, Tim Nicholls geleverd, zal vrijwel AU zien $ 200 miljoen geploegd in IT-hardware en software voor de toestand van de gezondheidszorg, over 2014-2015.

de begroting van dit jaar ziet een 6,4 procent stijging van de uitgaven voor het ministerie van Volksgezondheid, met de afdeling ontvangen van AU $ 199.800.000 tot de levering van ICT-apparatuur en software te financieren in een poging om de vervanging voort te zetten, te verbeteren en staat brede uitrol van informatie en technologie apparatuur aan het eHealth-strategie en de nationale Health Reform agenda te ondersteunen.

Volgens de begroting papieren, zal AU $ 139,9 miljoen worden geïnvesteerd in IT-apparatuur te vervangen, upgraden en zorgen voor de toekomstige mogelijkheid om vervangingswaarde van de activa programma van de eHealth strategie te ondersteunen.

Ondertussen, AU miljoen $ 59,9 zal worden geïnvesteerd in de verdere state-brede uitrol van eHealth klinische en administratieve systemen, waaronder geïntegreerde elektronische medische dossiers (ieMR) en het leveren van systemen voor de resultaten rapporteren, orderinvoer, medicatie management, klinische aantekeningen en afvoer samenvattingen.

Het Queensland eHealth programma voorziet in elektronische oplossingen voor de Gezondheid van Queensland ziekenhuizen en personeel faciliteiten ‘met directe toegang tot patiëntgegevens.

De deelstaatregering is ook gebleken dat het zou besteden meer dan AU $ 72.000.000 dit jaar op de regering Wireless Network (GWN), met meer dan AU $ 1.000.000 voor de aankoop van software om een ​​”geïntegreerde digitale draadloos netwerk” voor Queensland openbare veiligheid agentschappen en noodhulp te leveren werknemers.

“We blijven frontline diensten revitaliseren en de begroting omvat meer dan AU $ 72.400.000 dit jaar aan de regering van het draadloze netwerk te leveren als Brisbane zich opmaakt voor de G20-top in november”, zegt Nicholls.

Wetenschap, IT en Innovatie Minister, Ian Walker, zei de GWN project zou duizenden van de politie, ambulance, brandweer en hulpdiensten officieren aan te sluiten op de een veilige digitale netwerk voor de eerste keer.

; NBN NBN zal Australië in een ‘leidende positie’ put:; innovatie; Bill Morrow Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent, innovatie, quantum computing kan hebben gescoord in Australisch onderzoek subsidieronde; Big Data Analytics, Ministerie van Werkgelegenheid krijgt visuele Australische banen te vullen

Dit is een belangrijke update van de hulpdiensten voor alle Queenslanders verbeteren “, zegt Walker.” Deze regering beloofde frontline diensten revitaliseren en de regering van het draadloze netwerk is een goed voorbeeld van het bereiken van wat we zeiden dat we zouden doen.

“Het maakt het mogelijk de hulpdiensten ambtenaren om informatie onmiddellijk te delen en te coördineren tussen meerdere instanties,” zei hij.

Volgens de regering, zal de GWN verbeterde digitale radio spraak en smalbandige datacommunicatie te leveren voor Queensland openbare veiligheid instanties, met verbeterde communicatie veiligheid, interoperabiliteit tussen de openbare veiligheid agentschappen, extra functionaliteit, en een stichting om effectieve front-line veiligheid diensten te ondersteunen.

In september 2013, de staat aangewezen Telstra om de diensten van de GWN bieden onder 15 jaar managed services-overeenkomst ter waarde van ongeveer AU 450 miljoen $, met de verantwoordelijkheid voor de GWN project overgedragen van Projects Queensland aan het ministerie van Wetenschap, Information Technology, Innovation en de Kunsten.

Een van de eerste prioriteit voor de GWN Project is om de communicatie nodig heeft voor de Top van de G20-leiders ‘in 2014. Na verloop van tijd, andere Queensland overheidsinstanties, lokale overheden en de openbare veiligheid providers zal mogelijk gebruik maken van de GWN de diensten zoals het geleidelijk wordt ingezet te leveren.

Volgens Walker, AU $ 8.100.000 zou ook gaan naar One-Stop Shop initiatief van de regering om “het verbeteren van de manier waarop Queenslanders ontvangen hun diensten van de overheid”.

Dit is een andere innovatieve manier om de administratieve rompslomp en maakt het makkelijker voor Queenslanders aan te gaan met de regering, “zei hij.” One-Stop Shop heeft meer dan 50 nieuwe diensten online, met inbegrip van online chauffeurs licentieverlenging, dus we zijn op doel te bereiken 100 nieuwe online diensten tegen het einde van 2014.

“Als onderdeel van de One-Stop Shop initiatief, zullen we de uitrol van een reeks van mobiele en digitale diensten in een pilot-programma nu aan de gang in de Lockyer-vallei en Scenic Rim regio’s,” zei hij.

De kiescommissie van Queensland zal AU ontvangt $ 726.000 financiering voor ICT ramp recovery-faciliteiten, en andere initiatieven, een daling van vorig jaar de begroting van AU $ 803.000 financiering.

Dit budget ziet ook AU $ 15.700.000 in het kapitaal van de aankopen voor een scala van informatie en communicatie technologie-initiatieven binnen het ministerie van politie, brandweer en hulpdiensten, met inbegrip van mobiele diensten, de Public Safety Network en de technologie en communicatie-apparatuur refresh programma.

“De begroting omvat tevens AU $ 37.900.000 voor nieuwe politie voertuigen en meer dan AU $ 22.000.000 te vernieuwen Queensland politie werking van de apparatuur, communicatie-centra en mobiele politie faciliteiten,” zei Nicholls.

“Er is ook bijna AU $ 110.000.000 voor het kapitaal werken, informatietechnologie en andere essentiële apparatuur in de komende financiële jaar,” zei hij.

Ondertussen, het ministerie van Landbouw, Visserij en Bosbouw ontvangen AU $ 2.100.000 kapitaaldekking voor de ontwikkeling van een nieuwe Biosecurity Information Management System.

NBN zal Australië in een ‘leidende positie’: Bill Morrow

Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent

Quantum computing kan hebben gescoord in Australisch onderzoek subsidieronde

Ministerie van Werkgelegenheid krijgt visuele Australische banen te vullen